Motivace zaměstnanců ve vybraném podniku během COVID-19 - Tran, Dang Hoang; Němec, Otakar; Palíšková, Marcela, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce se věnuje problematice motivace zaměstnanců ve vybraném podniku během pandemie COVID-19. Cílem práce je analýza faktorů motivace a spokojenosti zaměstnanců a následné vytvoření souboru doporučení, který bude mít za následek celkové zefektivnění motivačního systému. Tato práce je rozdělena na teoretickou a praktickou část. V teoretické části jsou na základě odborné literatury vymezeny základní pojmy, které souvisí s pracovní motivací a spokojeností zaměstnanců, také bude definováno vliv pandemie COVID-19 na podnik. Dále je praktická část rozdělena na dvě části. V první části se představuje vybraný podnik a popisuje se jeho současný motivační systém. Druhá praktická část analyzuje spokojenost zaměstnanců s motivačním systémem pomocí dotazníkového šetření. V závěru jsou identifikovány silné a slabé stránky podniku a na jejich základě jsou vymezena opatření a doporučení pro následné zlepšení motivačního systému.
Vedoucí práce: Otakar Němec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses