Podnikatelský plán pro založení CrossFit centra v Jičíně - Štěpánková, Viktorie; Mikan, Pavel, 1963-; Kupec, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato bakalářská práce měla za cíl vyhodnotit situaci na trhu fitness center v Jičíně a zjistit, zda je na něm poptávka po nově vznikajícím podniku typu CrossFit centrum, které nabízí spojení CrossFit cvičení a skupinových lekcí, které v Jičíně jiné fitness centrum nenabízí. Pro podložení poptávky po takovém podniku bylo provedeno dotazníkové šetření s formou stratifikovaného náhodného výběr, v rámci něhož byly zvoleny tři straty. Pro odhad počtu zákazníků a sestavení finančního plánu, především plánovaných výnosů a účetních výkazů byl proveden strukturovaný rozhovor s majitelem jednoho z největších konkurentů CrossFit centra. Po kompletním sestavení podnikatelského plánu byl projekt vyhodnocen jako realizovatelný, a to jak na základě projeveného zájmu o CrossFit cvičení v dotazníkovém šetření, tak i na základě provedených jednotlivých analýz, především na základě finanční analýzy a odhadu ziskovosti podniku.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses