Analýza pobočkové sítě bank - Macek, Vojtěch (2022)
Bakalářská práce se zabývá analýzou bankovních poboček soukromých univerzálních bank působících v České republice. V první části vysvětluje základní pojmy, v druhé poté představuje služby poskytované na bankovních pobočkách. Třetí část přináší zhodnocení vlivu pandemie COVID-19 na pobočkové sítě bank. Ve čtvrté části jsou analyzovány a srovnávány pobočkové sítě vybraných bank. V závěru jsou pak shrnuty jednotlivé části a nastíněn budoucí vývoj.