Analýza pobočkové sítě bank - Macek, Vojtěch; Dvořák, Petr, 1960-; Dongres, Marek; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Bakalářská práce se zabývá analýzou bankovních poboček soukromých univerzálních bank působících v České republice. V první části vysvětluje základní pojmy, v druhé poté představuje služby poskytované na bankovních pobočkách. Třetí část přináší zhodnocení vlivu pandemie COVID-19 na pobočkové sítě bank. Ve čtvrté části jsou analyzovány a srovnávány pobočkové sítě vybraných bank. V závěru jsou pak shrnuty jednotlivé části a nastíněn budoucí vývoj.
Vedoucí práce: Petr Dvořák
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: bankovnictví a pojišťovnictví [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses