Marketingová strategie rozvoje ženského fotbalu v ČR - Kudrna, Václav; Votoupalová, Markéta; Pauly, Jan; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Tato práce je zaměřená na analýzu současného stavu ženského fotbalu v ČR a na zlepšení marketingové strategie. Práce je rozdělena na dvě části. Teoretická část se zabývá marketingovou teorií. Soustředí se na pojmy marketing, marketingový produkt, marketingový mix. Tyto pojmy jsou dále popsány ve sportovním a fotbalovém prostředí. Teorie se věnuje také marketingové komunikaci a komunikačnímu mixu. Praktická část představuje část výzkumnou. Analyzuje současný stav ženského fotbalu a marketingu ženského fotbalu v České republice a na základě dotazníkového šetření, analýzy projektů UEFA a FIFA a následné analýzy SWOT navrhuje, jak aktuální situaci zlepšit.
Vedoucí práce: Markéta Votoupalová
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MPA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet