Analýza a návrh testovacích případů pro mobilní aplikaci Adventurer - Kollarczyk, Vít; Doležel, Michal; Buchalcevová, Alena, 1958-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2023)
Cílem bakalářské práce je navrhnout testovací případy pro mobilní turistickou aplikaci Adventurer. Práce je členěna do sedmi kapitol. První kapitola shrnuje teoretická východiska pro práci se softwarovými požadavky. Obsahem druhé kapitoly jsou metody testovací analýzy a návrhu testovacích případů. Ve třetí kapitole je představen systém pro určování polohy zařízení uživatele, kterou mobilní aplikace využívá a způsoby testování geolokace. Ve čtvrté kapitole je charakterizována vybraná mobilní aplikace k otestování, včetně jejích vybraných funkčních požadavků. Pátá kapitola obsahuje testovací případy pro mobilní aplikaci Adventurer pomocí metody návrhu dle specifikace. Šestá kapitola dále pokračuje představením testovacích případů navržené metodou návrhu odvozených z případů užití a poslední sedmá kapitola uvádí testovací scénář pro otestování geolokace aplikace Adventurer metodou explorativního testování.
Vedoucí práce: Michal Doležel
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses