Sociální sítě jako marketingový nástroj - Jíra, Jakub (2022)
Sociální sítě jsou v dnešní době klíčovým prvkem společností ke komunikaci se svými zákazníky. Zároveň mohou sloužit k propagaci, informacím o produktech a službách. Internetový marketing můžeme rozdělit do několika forem, jednou z nejaktuálnějších je využití influencer marketingu v rámci marketingové komunikace, jenž si zakládá na názoru veřejně známé osoby s velkým počtem sledujících na sociálních sítích. Cílem této bakalářské práce je seznámit a vysvětlit čtenáři pojmy spojené s marketingem na sociálních sítích a zjistit vliv reklamních příspěvků na uživatele těchto sítí.