Webová aplikácia na pridávanie recenzií rôznym typom médií - Zjavka, Adam (2022)
Cieľom práce je vytvoriť funkčnú webovú aplikáciu, ktorej obsahom bude systém na hodnotenie a pridávanie recenzií na rôzne druhy médií. Systém bude navrhnutý, tak aby užívateľom poskytol, čo najväčšiu mieru objektívnosti pri hodnotení, ako aj užitočné fakty ohľadom daného subjektu. Túto tému som si vybral nakoľko som ja sám užívateľom tohoto druhu stránok a považujem ich za prostriedok šetrenia času, ako aj za spôsob získavania informácií. Stretávam sa však s tým, že na takmer každý druh médií existuje iná stránka, ktorá sa mu venuje. Hlavným cieľom tejto práce teda je, aby boli tieto informácie dostupné na jednom mieste, a zjednodušiť tak užívateľom prístup k týmto informáciám.