Webová aplikácia na pridávanie recenzií rôznym typom médií - Zjavka, Adam; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Fortinová, Jana; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Cieľom práce je vytvoriť funkčnú webovú aplikáciu, ktorej obsahom bude systém na hodnotenie a pridávanie recenzií na rôzne druhy médií. Systém bude navrhnutý, tak aby užívateľom poskytol, čo najväčšiu mieru objektívnosti pri hodnotení, ako aj užitočné fakty ohľadom daného subjektu. Túto tému som si vybral nakoľko som ja sám užívateľom tohoto druhu stránok a považujem ich za prostriedok šetrenia času, ako aj za spôsob získavania informácií. Stretávam sa však s tým, že na takmer každý druh médií existuje iná stránka, ktorá sa mu venuje. Hlavným cieľom tejto práce teda je, aby boli tieto informácie dostupné na jednom mieste, a zjednodušiť tak užívateľom prístup k týmto informáciám.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses