Na příkladu rezervačního systému demonstrujte použití frameworku Django - Aschermann, Martin; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Mazánek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Má práce obsahuje praktický návod na vytvoření vlastní webové aplikace ve frame- worku Django. Návod byl vypracován na příkladu aplikace rezervačního portálu, kde má více subjektů svůj profil, ve kterém si mohou jednotliví klienti těchto subjektů udělat rezervaci, například kadeřnictví. V rámci teoretické části práce byly také popsány technologie, které jsou využity při tvorbě aplikací ve frameworku Django a při vytváření webových aplikací obecně. Na základě znalostí z návrhu funkcionality, kde jsou popsány všechny funkce, které by navrhovaná aplikace měla mít, byl vytvo- řen návrh architektury. Ten obsahuje rozložení jednotlivých komponent aplikace a jejich vzájemných interakcí potřebných k dosažení funkčností aplikace. Podle tohoto návrhu pak byl vytvořen rezervační portál, který by mohl být po lehké úpravě a zabezpečení využitelný v praxi. Práce obsahuje kompletní postup potřebný pro rea- lizaci vlastního projektu. Od získávání technologických znalostí z daného prostředí až po vytvoření aplikace a sepsání dokumentace pro potenciální uživatele.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: informační média a služby [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses