Možnosti využití františkánského kláštera v Hájku u Prahy - Konvalinová, Adéla (2022)
Bakalářská práce se věnuje možnostem využití areálu františkánského kláštera v Hájku u Prahy, který je kulturní památkou ve vlastnictví Provincie bratří františkánů. Objekt se dlouhodobě potýká se stavebními a konstrukčními problémy i nedostatkem finančních prostředků na opravy. Cílem práce je navrhnout doporučení či konkrétní řešení pro efektivnější využívání těchto prostor.