Možnosti využití františkánského kláštera v Hájku u Prahy - Konvalinová, Adéla; Kouba, Vojtěch, 1983-; Nedoma, Alena Anna Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce se věnuje možnostem využití areálu františkánského kláštera v Hájku u Prahy, který je kulturní památkou ve vlastnictví Provincie bratří františkánů. Objekt se dlouhodobě potýká se stavebními a konstrukčními problémy i nedostatkem finančních prostředků na opravy. Cílem práce je navrhnout doporučení či konkrétní řešení pro efektivnější využívání těchto prostor.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses