Analýza a strategie vzdělávací kampaně Institutu plánování a rozvoje hlavního města Prahy - Horák, Silvestr (2022)
Tato práce se zaměřuje na analýzu a následnou strategii chystané vzdělávací kampaně pro Institut plánování a rozvoje hlavního města Prahy. Jejím cílem je odhalit, jak obyvatelé Prahy využívají okolí řeky Vltavy, jaký k tomuto okolí mají vztah a jak by měl program tento vztah zlepšit. Teoretická část se zaměřuje na materiály, které Institut dodal, a zkoumá postup podobných vzdělávacích kampaní. V praktické části se identifikují potenciální cílové skupiny, definují se jejich potřeby a způsob oslovení, který bude pro jednotlivé cílové skupiny ten nejefektivnější. Byla navržena podoba komunikační kampaně a další kroky k jejímu efektivnímu využití.