Design a implementace webové aplikace pro Národní muzeum v přírodě - Matějka, Jonáš; Dědic, Filip; Koláček, Ondřej; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Cílem bakalářské práce je vytvoření návrhu mapy exponátů, určeného k napojení na stávající web Národního muzea v přírodě a jeho implementace s využitím programovacího jazyka PHP (pro back-end a napojení na MySQL databázi) a Javascript (pro front-end). Teoretická část práce je zaměřena na design obsahu a technologické řešení. Nejprve je provedena analýza jednotlivých typů obsahu aplikace a vyhodnocení potřeb zadavatele a uživatelů. Na základě zjištěných potřeb je provedena stručná analýza současných webových technologií, které těmto potřebám odpovídají. Teoretická část je zakončena doporučením pro postup a také technologické řešení. Praktická část práce se zabývá rozvržením obsahu (design) aplikace a následným technologickým zpracováním interaktivního prototypu. Práce je zakončena shrnutím a popisem výstupu praktické části.
Vedoucí práce: Filip Dědic
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses