Strategická analýza společnosti Bandi Vamos a.s. - Praus, Lukáš; Boukal, Petr, 1962-2022; Kubíček, Aleš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem této práce je formulovat strategická doporučení pro společnost Bandi Vamos a.s prostřednictvím vypracování strategické analýzy. Dílčím cílem je nalezení faktorů, které ovlivňovaly společnost, odvětví a její konkurenty Blažek Praha a.s. a Pietro Filipi s.r.o. v období pandemie COVID-19, a kvůli kterým se konkurenční podniky nacházejí v momentálním stavu insolvence. V teoretické části jsou vysvětleny jednotlivé nástroje a metody pro sestavení strategické analýzy, které jsou v praktické části uplatněny na vybraný podnik. Praktická část obsahuje kapitolu zaměřenou výhradně na pandemickou situaci na trhu z pohledu vybrané společnosti a dvou zmíněných konkurentů. Strategická analýza se skládá z profilu společnosti, analýzy makro a mikro okolí, analýzy vnitřních zdrojů a schopností a syntézy, prostřednictvím které jsou na konci práce formulovány strategická doporučení.
Vedoucí práce: Petr Boukal
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses