Získávání a udržení zaměstnanců v lyžařské škole - Černá, Kristýna; Legnerová, Kateřina, 1965-; Černá, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Hlavním cílem této bakalářské práce je zhodnocení procesu získávání nových zaměstnanců a nalezení co nejlepší motivační strategie pro současné i nové zaměstnance lyžařské školy. Práce je rozdělena do dvou částí – teoretická část a praktická část. V rámci teoretické části jsou diskutovány postupy získávání nových zaměstnanců a metody jejich udržení. V praktické části je následně vyhodnoceno dotazníkové šetření zaměřené na současné a bývalé zaměstnance lyžařské školy a rozhovory s manažerem lyžařské školy, současnou a bývalou zaměstnankyní. Následně budou odpovědi vyhodnoceny a bude porovnána praxe společnosti s teorií. Na základě zjištění budou formulována doporučení pro danou společnost.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses