Komunikace pro bezpečnou jízdu - Malečková, Kateřina; Vondra, Zdeněk; Píchová, Pavlína; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Bakalářská práce se zabývá tvorbou projektového plánu a analýzy rizik pro projekt Příběhy v autech, který měl za cíl pomocí komunikační kampaně na VŠE zvýšit bezpečnost na silnicích skrze zvýšení ohleduplnosti a informovanosti řidičů. Cílem práce je tvorba projektového plánu, struktury, a analýzy rizik s pomocí uznávané literatury. Tato nabytá znalost je aplikovaná v praktické části bakalářské práce na zmiňovaném projektu Příběhy v autech. Projektový plán obsahuje vše pro projekt relevantní od zadání projektu, požadavky, milníky, hierarchickou strukturu činností, síťový graf s Ganttovým diagramem, zdroje projektu, schéma řízení, plán akceptace, standardy řízení a bezpečnosti majetku, kontaktní body organizace zákazníka a způsoby kontroly projektu. Analýza rizik nastiňuje rizika na projektu a v projektovém plánu, stejně jako doporučený způsob jejich řešení. Tento projektový plán s analýzou rizik byl předložen třem projektovým manažerům ke zhodnocení. Zpětná vazba byla zpracována ve formě návrhů ke zlepšení projektového plánu. Přínosem práce je vytvoření komplexního projektového plánu a analýzy rizik v přípravné fázi projektu, což autorka aplikuje na vlastním projektu.
Vedoucí práce: Zdeněk Vondra
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses