Na příkladu demonstrujte použití frameworku Django - Farkas, Lukáš (2022)
Cílem této bakalářské práce je seznámení s webovým frameworkem Django fungujícím na platformě Python. Práce analyzuje současný stav používaných platforem a představuje řadu oblíbených konkurenčních frameworků. Seznamuje se základními znalostmi práce s frameworkem Django, jako jsou jeho komponenty, funkcionality a paradigma. Také představuje základní webové technologie, které jsou využívány k tvorbě webových aplikací. Práce popisuje prvotní konfiguraci frameworku a zároveň demonstruje a rozebírá základní frameworkové výrazy na vytvořené demonstrativní aplikaci.