Na příkladu demonstrujte použití frameworku Django - Farkas, Lukáš; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Mazánek, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Cílem této bakalářské práce je seznámení s webovým frameworkem Django fungujícím na platformě Python. Práce analyzuje současný stav používaných platforem a představuje řadu oblíbených konkurenčních frameworků. Seznamuje se základními znalostmi práce s frameworkem Django, jako jsou jeho komponenty, funkcionality a paradigma. Také představuje základní webové technologie, které jsou využívány k tvorbě webových aplikací. Práce popisuje prvotní konfiguraci frameworku a zároveň demonstruje a rozebírá základní frameworkové výrazy na vytvořené demonstrativní aplikaci.
Vedoucí práce: Rudolf Pecinovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses