Vzdělávání a rozvoj zaměstnanců v organizaci - Müllerová, Pavlína; Palíšková, Marcela, 1961-; Vronský, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce se věnuje problematice vzdělávání a rozvoje zaměstnanců v konkrétní organizaci. Cílem práce je posouzení stávajícího systému a identifikace jeho slabých a silných stránek. Dílčím cílem práce je představení teoretických východisek, která s danou problematikou souvisí. Přínos práce spočívá v návrhu doporučení pro zefektivnění tohoto systému. První část práce je věnována popisu teorie systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců a jeho systematickému nastavení. Druhá část práce obsahuje představení vybrané společnosti a deskripci současného systému vzdělávání a rozvoje zaměstnanců. Tato deskripce vznikla na základě analýzy interní dokumentace a polostrukturovaných rozhovorů, které byly provedeny se zástupci zaměstnanců. Tyto rozhovory poskytly, mimo jiné, informace o tom, jak systém vnímají zaměstnanci společnosti a jaká je v něm role liniových manažerů.
Vedoucí práce: Marcela Palíšková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses