Networking v prostředí online profesních sítí - Štěpánek, Vojtěch; Motlová, Veronika; Půbalová, Kateřina; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Profesní online sítě přinášejí mnoho možností k networkingu. Uživatel může udržovat a vytvářet pracovních kontakty, pravidelněji interagovat s relevantními komunitami v oboru, prezentovat svůj pracovní i osobní život skrze příspěvky nebo získávat informace přímo od zdroje. Cílem této bakalářské práce je určit současné relevantní profesní sítě z pohledu networkingu manažerů, podnikatelů a ředitelů. Výstup rozhovorů je prezentován ve třech kategoriích, díky kterým jsou následně zodpovězeny výzkumné otázky a splněn cíl práce. Práce dospěla k poznatkům týkajícím se převážně relevantnosti profesních sítí, možností networkingu na internetu a firemního přístupu k této problematice. Závěrem je nutné říct, že prostředí profesních sítí je velmi komplexní a stále se vyvíjí, tudíž výsledky obdobné práce by se v časovém horizontu několika let mohly výrazně lišit.
Vedoucí práce: Veronika Motlová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses