Byznys model sociálního podniku Easy Café - Janovský, Štěpán; Müllerová, Jana; Válek, Lukáš; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato práce se zabývá analýzou podnikatelského modelu sociálně prospěšného projektu Easy Café skrze rozpoznání problematiky situace pracovně znevýhodněných na trhu práce a jejich možnosti uplatnění a začlenění do společnosti. Zobrazení business modelu probíhá pomocí koncepce Flourishing business canvas zaměřené na sociální podnikání. Pro zmapování problematiky a ověření zájmu cílové skupiny projektu jsou zpracovány hloubkové polo strukturované rozhovory a dotazníková šetření směřovaná na paraplegiky, či členy organizací, které je zastupují. Z vycházejících poznatků je sestaven finální business model a představení projektu doplněné o předběžnou kalkulaci výnosů a nákladů a SWOT analýzu.
Vedoucí práce: Jana Müllerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses