Optimalizace workflow Match Movingu - Vondra, Michael; Krauz, Tomáš; Kolář, Vojtěch; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Bakalářská práce se zaměřuje na Match Moving za využití Video Trackingu, konkrétně Motion Trackingu a Camera Trackingu. Tím se rozumí dosazení CGI objektů do videa tak, aby jejich pohyb korespondoval s prostředím ve videu. Pojmy označující druhy trackingu jsou v práci vysvětleny, vymezeny a jsou uvedeny možnosti jejich užití v praxi. Dále je na základě teoretických poznatků stanoven celý workflow Match Movingu a také jsou zmíněny jak nejčastější problémy, se kterými se při Match Movingu můžeme setkat, tak rady a doporučení, jak potížím předejít či jak s nimi zpětně naložit. Tyto rady jsou společně s celým workflow následně ověřeny na konkrétních videích v praktické části, která může sloužit jako návod pro začínající matchmovery.
Vedoucí práce: Tomáš Krauz
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: multimédia v ekonomické praxi [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses