Uplatnění principu Lean managementu do procesu třídění vráceného zboží - Svoboda, Jakub; Martínez, Felipe; Svobodová, Hana, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce se zabývá uplatněním Lean a Six sigma principů na proces třídění vráceného zboží v logistické firmě na trhu online retailu. Nejdříve je poskytnut teoretický pohled na relevantní trh a samotné odvětví reverzní logistiky. Skrze DMAIC je proces analyzován, měřen a jsou navrhnuta jeho zlepšení, způsob jejich implementace a kontroly. Cílem práce je zvýšení produktivity procesu, snížení variability jeho výstupů a jeho celkové zeštíhlení. Práce taktéž nabízí unikátní pohled na v dosavadní literatuře dosud neprobádané téma vztahů metodologie Lean a reverzní logistiky.
Vedoucí práce: Felipe Martínez
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses