Systém univerzitního sportu na veřejných vysokých školách v ČR - Havel, Jakub; Grebe, Eva; Zvonař, Martin; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů (2022)
Téma práce je plošný rozvoj univerzitního sportu a systémovost, která je v současné době nejednotná a do značné míry chybí dílčí i klíčové informace pro účely NSA a MŠMT. Pro stanovení návrhu jednotné koncepce, jako cíle práce, je zvolena metodika kvantitativní analytické studie. Dotazníková metoda získávání dat je využita ve dvou rovinách. První rovina je dotazování vysokých škol, resp. vedoucích pracovníků tělovýchovných zařízení univerzity. Druhá rovina je dotazování vybrané skupiny studentů studijních oborů různého zaměření, jako pohled zpětné vazby sportovní nabídky a možností pro zlepšení situace očima studentů.
Vedoucí práce: Eva Grebe
Závěrečná práce - Institut celoživotního vzdělávání (MPA)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta mezinárodních vztahů, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet