Sociální sítě jako marketingový nástroj - Gorylová, Barbora; Syrovátková, Jana; Novotný, Jakub, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Bakalářská práce se zabývá využíváním sociálních sítí za účelem politického marketingu. Obsahem práce je prozkoumat volební kampaně vybraných politických stran, zacílení na vybrané segmenty trhu, způsob a formu komunikace. Stanoveného cíle je dosaženo analýzou profilů na sociálních sítích. Úvodní teoretická část je věnována pojmům marketing, politický marketing a marketingový mix. Následně budou detailně představeny sociální sítě Facebook, Instagram, YouTube a Twitter včetně jimi nabízených marketingových nástrojů. Praktická část se zaměřuje na analýzu volební kampaně do Poslanecké sněmovny Parlamentu ČR v roce 2021. Budou sledovány profily kandidujících stran i jejich předsedů. Bude rozebrán dosah a vliv na cílovou skupinu voličů.
Vedoucí práce: Jana Syrovátková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses