Analýza možností pro pomoc studentům při tvorbě školních rozvrhů - Veverka, Jan; Palovská, Helena, 1959-; Vltavská, Kristýna; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Tato práce se zaobírá popisem, analýzou a následným částečným řešením v procesu vytváření rozvrhů na Vysoké škole ekonomické za pomoci vhodného softwarového řešení. Popis tohoto procesu zde byl proveden v notaci EPC rozšířené o slovní popis. Pro získání dat k vytvoření zadání technického řešení je v práci provedeno interview s vybranými studenty s následným kvantitativním průzkumem formou dotazníkového šetření. V práci je poté proveden popis a následný výběr softwaru vyhovující danému zadání z dotazníkového šetření. Konečným výsledkem práce je vytvořené řešení v tomto programu s následným popisem vytváření tohoto řešení a uživatelským návodem pro studenty. Pro vyhodnocení vhodnosti tohoto programu a příslušného návodu je provedeno uživatelské testování.
Vedoucí práce: Helena Palovská
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses