Možnosti zvyšování atraktivity zámku Hluboš z.ú. - Stočesová, Barbora; Hucková, Barbara, 1964-; Malcová, Zuzana, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Práce pojednává o neziskové organizaci Zámek Hluboš z. ú. a o možnostech, jak zvýšit celkovou atraktivitu tohoto objektu. V teoretické části jsou obecně popsány neziskové organizace, jejich fungování, financování a právní zakotvení. V praktické části je zpracováno porovnání Hluboše se zámkem v Malči a Rožmitále pod Třemšínem, na jejichž základě jsou navržena potřebná opatření pro hlubošský zámek. Cílem práce je navržení opatření, která povedou ke zvýšení atraktivity zámku Hluboš. Základními metodami, které jsou v práci použity, jsou metody komparace a dotazování.
Vedoucí práce: Barbara Hucková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses