Zaměstnanecké benefity a motivace zaměstnanců - Frydrychová, Pavlína (2022)
Cílem této práce je vyhodnotit aktuální situaci spokojenosti zaměstnanců a stav nastaveného systému zaměstnaneckých výhod ve vybraném zdravotnickém zařízení. Práce je rozdělena do dvou částí, praktické a teoretické. Teoretická zkoumá odbornou literaturu napříč této problematiky, která je doplněna o další dostupné aktuální zdroje na toto téma. Vytváří tak ucelený základ pro následující praktickou část, v rámci které bylo provedeno dotazníkové šetření za účelem dosažení cíle této bakalářské práce. Praktická část obsahuje krátké představení zařízení, analýzu jejich stávajících benefitů, metodiku sběru dat a následné vyhodnocení samotného dotazníkového šetření. Vyhodnocení zahrnuje shrnutí zjištěných slabých stránek, na které navazují doporučení. Celá práce je zakončena závěrem, který stručně shrnuje její hlavní body a poznatky.