Zaměstnanecké benefity a motivace zaměstnanců - Frydrychová, Pavlína; Legnerová, Kateřina, 1965-; Černá, Daniela; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem této práce je vyhodnotit aktuální situaci spokojenosti zaměstnanců a stav nastaveného systému zaměstnaneckých výhod ve vybraném zdravotnickém zařízení. Práce je rozdělena do dvou částí, praktické a teoretické. Teoretická zkoumá odbornou literaturu napříč této problematiky, která je doplněna o další dostupné aktuální zdroje na toto téma. Vytváří tak ucelený základ pro následující praktickou část, v rámci které bylo provedeno dotazníkové šetření za účelem dosažení cíle této bakalářské práce. Praktická část obsahuje krátké představení zařízení, analýzu jejich stávajících benefitů, metodiku sběru dat a následné vyhodnocení samotného dotazníkového šetření. Vyhodnocení zahrnuje shrnutí zjištěných slabých stránek, na které navazují doporučení. Celá práce je zakončena závěrem, který stručně shrnuje její hlavní body a poznatky.
Vedoucí práce: Kateřina Legnerová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses