Plán restrukturalizace spolku Studujeme FPH - Sláčal, Jan; Potluka, Oto, 1973-; Martínez, Felipe; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Studentské spolky, jako například spolek Studujeme FPH, představují podstatnou část života studentů na univerzitách. Vnitřní struktura těchto spolků se však liší a v některých případech nemusí být nastavena efektivně. Cílem této práce je proto odpovědět na otázku – Jaká je nejefektivnější organizační struktura, kterou by měl spolek Studujeme FPH zvolit? S využitím částečně strukturovaného rozhovoru, vedeného se členy zkoumaného spolku i jiných organizací bylo na toto téma zjištěno, že současná podoba organizační struktury funkčního typu je pro spolek Studujeme FPH nejefektivnější, spolek se však přesto potýká s problémem standardizace, komunikace, rozdělení úkolů a jiné. Spolku je proto doporučeno zachování současné organizační struktury, zároveň však také přijetí konkrétních navrhovaných změn.
Vedoucí práce: Oto Potluka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses