Analýza a návrh procesu automatizovaného testování softwaru ve firmě Bindworks - Šulc, Daniel; Vencovský, Filip; Svojše, Vít; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Tato práce se zabývá analýzou a návrhem procesu automatizovaného testování ve firmě Bindworks. Současný stav procesu testování ve firmě není úplně efektivní. Rozhodl jsem se tedy v rámci této bakalářské práce zanalyzovat současný proces a navrhnout nový, s využitím nástrojů pro automatizaci. Analýzu jsem provedl pomocí naturalistického sledování a osobního dotazování. Získaná data jsem zpracoval a vyvodil z nich závěr. Na základě toho jsem pak pomocí rešerše literatury, odborných blogů a internetových zdrojů vybral a představil možnosti automatizace testování a celkového zlepšení procesu. Výsledné řešení jsem firmě představil a pomocí rozhovoru jsem si ověřil jeho správnost. Navrhované řešení jsem v rámci validace firmě představil. V následném rozhovoru bylo zhodnoceno a přijato. Z výše uvedeného předpokládám, že navrhované řešení je pro Firmu Bindworks vhodné a může být zavedeno.
Vedoucí práce: Filip Vencovský
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses