Vývoj digitální hry s monetizačním modelem - Fux, Marek; Pavlíčková, Jarmila, 1969-2024; Pecinovský, Rudolf, 1954-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky (2022)
Cílem práce je vyvinutí vlastní digitální hry do hratelné podoby s implementovaným monetizačním modelem. Práce popisuje proces tvorby her, který je následně aplikován na vlastní vyvíjenou hru. Vedle toho práce čtenáři představuje herní platformy, nástroje pro vývoj her a jejich trh. Dále ukazuje formy monetizace digitálních her, který je do vlastní hry implementován a charakterizuje její žánr.
Vedoucí práce: Jarmila Pavlíčková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta informatiky a statistiky, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: aplikovaná informatika [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses