Strategická analýza firmy InfoTel, spol. s r. o. - Pánek, Šimon; Mikan, Pavel, 1963-; Sieber, Patrik, 1977-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce se zabývá strategickou analýzou firmy InfoTel, s.r.o. Cílem této je práce je provést strategickou analýzu a na základě jejich výsledků zformulovat strategická doporučení. Dále také zhodnotit firemní situaci a pozici na trhu, pomocí metod, nástrojů a postupů strategické analýzy. Práce je rozdělená na dvě části. V teoretické části je vysvětlený teoretický základ a jsou zde popsány jednotlivé metody využité ve strategické analýze. Dále jsou tyto metody aplikovány v praktické části. Praktická část je rozdělená do několika sekcí na základě interních a externích faktorů. Dále identifikuje a vyhodnocuje silné a slabé stránky uvnitř podniku a formuluje následná doporučení pro zlepšení strategie společnosti.
Vedoucí práce: Pavel Mikan
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses