Strategická analýza podniku Soaré sekt - Pajonk, Marek; Hönig, Vladimír, 1982-; Procházka, Petr; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Táto bakalárska práca popisuje strategickú analýzu vnútorného a vonkajšieho prostredia spoločnosti Soaré Sekt. Cieľ práce, vytvorenie strategického odporučenia pre budúci vývoj tejto spoločnosti, je zrealizovaný za pomoci zanalyzovania príležitostí, hrozieb, silných stránok a slabých stránok. Bakalárska práca je rozdelená na dve časti a to na teoretickú, kde sú vysvetlené základné pojmy a analýzy, ktoré sa v práci nachádzajú a praktickú časť, v ktorej sú tieto spomínané analýzy zrealizované. Medzi tieto analýzy patria: PESTEL analýza, Porterova analýza piatich síl, analýza stakeholderov, finančná analýza a VRIO analýza. Výstupom tejto práce sú zhromaždené informácie v SWOT syntéze, ktoré napomohli vytvoriť záver a odporučenie pre firmu Soaré Sekt.
Vedoucí práce: Vladimír Hönig
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses