Strategická analýza společnosti Czech Airlines Technics, a.s. - Holcman, Martin; Štamfestová, Petra, 1984-; Ryška, Tomáš, 1976-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem bakalářské práce je identifikovat za pomoci nástrojů strategické analýzy možné vlivy, které ovlivňují fungování podniku, a na jejich základě navrhnout strategická doporučení pro management a vlastníky společnosti Czech Airlines Technics a.s. Společnost nabízí služby v oblasti letectví a zaměřuje se na opravy a údržby letecké techniky. V současné době dochází k nátlaku ze strany konkurentů a strategická analýza je významným krokem pro odhalení problémů a vyhodnocení postavení společnosti na trhu. Práce je rozdělena na 2 části – teoretickou a praktickou. Teoretická část je věnována metodologii a přiblížení samotné strategické analýzy, ale také jednotlivým nástrojům, které budou v rámci strategické analýzy využity. V praktické části jsou jednotlivé nástroje konkrétně aplikovány a na základě jejich výsledků je navržena vhodná strategie pro budoucí úspěšné směřování společnosti.
Vedoucí práce: Petra Štamfestová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses