Zhodnocení finančního zdraví společnosti CHARVÁT CTS a.s. - Mikšovský, Lukáš; Ligocká, Marie; Rusmichová, Lada; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem této práce je zhodnocení finančního zdraví společnosti CHARVÁT CTS a.s. mezi lety 2015-2019 použitím metod finanční analýzy na základě veřejně dostupných informací z účetních výkazů. Zároveň je společnost CHARVÁT CTS a.s. v průběhu analýzy srovnávána s odvětvím podle kategorizace CZ-NACE. Nejprve je v první části práce vymezen teoretický základ, v části druhé jsou definovány využité metody a v poslední části jsou uvedeny a okomentovány výsledky provedené finanční analýzy. Nakonec jsou v této práci uvedena doporučení pro firmu, která vychází z výsledků provedených analýz a celkové zhodnocení finanční situace tohoto podniku.
Vedoucí práce: Marie Ligocká
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses