Návrh marketingové strategie společnosti North Czechia Jerky - Maryšková, Kateřina (2022)
Bakalářská práce se zabývá marketingovým plánem nově vznikající společnosti North Czechia Jerky, která bude vyrábět a prodávat sušené maso neboli jerky. Cílem práce je právě sestavení marketingového plánu, který vychází z plánu podnikatelského, jenž stanovuje podnikovou strategii. Teorie vymezuje marketingové pojmy, jako marketingový mix a marketingová strategie. Jako data vpraktické a metodologické části byly využity údaje o trendech, konkurentech, trhu apod. dostupná z internetu a primární data z vlastního dotazníkového šetření. Analýza dat byla zpracována metodou PESTEL a SWOT a základními metodami popisné statisty (aritmetický průměr a absolutní četnost). Díky výsledkům zanalýz a dotazníkového šetření byl úspěšně sestaven marketingový mix, plán a marketingová strategie společnosti, a to vše bylo promítnuto do jejího zakladatelského rozpočtu.