Vliv digitalizace na marketing malých a středních vietnamských obchodů s potravinami na území ČR - Hoang, Yen Hai; Koudelka, Jan; Černá, Jitka, 1961-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce pojednává o problematice malých a středních obchodů s potravinami, způsobené digitalizací v době pandemie. Cílem je najít možná řešení pomocí marketingových nástrojů, která zvýší konkurenceschopnost obchodů. V teoretické části se budeme zabývat historii vietnamské komunity spolu s jejím podílem na trhu práce. Určíme si základní charakteristiky obchodů s potravinami a definujeme si jejich dosavadní marketingovou strategii. Následně si určíme marketingové nástroje, které pomůžou s urychlením digitalizace. Praktická část je zaměřená na konkrétní implementaci online marketingových nástrojů vyhodnocených z předchozích teoretických úvah. Předmětem výzkumu bude reálný obchod s potravinami definovaný na základně stanovených ukazatelů a SWOT analýzy. Vycházet budeme z dat, které budou zkoumány v dotazníkovém šetření spolu s marketingovými nástroji a jsou definovány v teoretické části. Z poznatků vychází doporučení podnikatelům pro zařízení některých online nástrojů pro udržení pozic na trhu a generování vyšších obratů.
Vedoucí práce: Jan Koudelka
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses