Finančné spravodajské jednotky v Českej republike, Švajčiarsku a Spojenom kráľovstve - Machatová, Martina; Radová, Jarmila; Panoš, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Diplomová práca sa zaoberá finančnými spravodajskými jednotkami v Českej republike, Švajčiarsku a Spojenom kráľovstve. Práca zahŕňa teoretické vymedzenie finančných spravodajských jednotiek a ich medzinárodnej spolupráce. Ďalej sa venuje konkrétnym spravodajským jednotkám, vysvetleniu ich fungovania a kompetencií. Na záver porovnáva medzi sebou vybrané finančné spravodajské jednotky, ich silné a slabé stránky, ako aj hodnotenia od medzinárodných organizácií na základe verejne dostupných dát.
Vedoucí práce: Jarmila Radová
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: finance [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses