Dopad pandemie COVID 19 na podnikatelský subjekt - Kasík, Tomáš; Bočková, Nina, 1971-; Nedvídek, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Cílem této bakalářské práce je návrh strategických kroků pro škálovatelnost podnikatelské činnosti společnosti SBID s.r.o., která začala podnikat v průběhu pandemie COVID-19. Práce se skládá ze tří hlavních částí: teoretické, praktické a výzkumné. V rámci teoretické části jsou popsány metody jednotlivých analýz, které jsou aplikovány v části praktické. Výzkumná část práce byla vedena v podobě hloubkových rozhovorů s hlavními stakeholdery společnosti. Strategie pro budoucí chod společnosti byla stanovena v rámci závěrečné části. Mezi hlavní body strategie se řadí zlepšení obchodního procesu společnosti, navýšení investic do náborového procesu nebo také zkrácení fakturačního období. Výsledek této bakalářské práce bude použit jako podklad pro řízení společnosti v následujících letech.
Vedoucí práce: Nina Bočková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses