Identifikace silných a slabých stránek vedlejší specializace 3HR Personální management - Portlová, Kateřina; Říhová, Gabriela; Šmíd, David; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato bakalářská práce se zaobírá vedlejší specializací 3HR Personální management, která je vyučována na Vysoké škole ekonomické pod záštitou katedry personalistiky. Hlavním cílem práce je identifikovat silné a slabé stránky této specializace. Přínosem práce je doporučení pro vedení zmíněné katedry na základě zjištěných skutečností. Práce je rozdělena na dvě části. V teoretické části jsou vysvětlené pojmy spojené s částí praktickou, jsou zde tedy definovány pojmy jako formální a neformální vzdělávání, učení se a kompetence. Mimo to je zde také zasazené vysoké školství do kontextu ostatních škol v České republice. V praktické části je provedeno dotazníkové šetření mezi studenty a absolventy zvolené vedlejší specializace, které ukázalo, v čem tato část studia vyniká a v jakých ohledech je naopak vhodné kvalitu zvýšit. Na základě toho je pak na konci formulováno doporučení pro vedení katedry.
Vedoucí práce: Gabriela Říhová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses