Strategická analýza společnosti STOCK Plzeň-Božkov - Rejchrtová, Tereza; Kupec, Václav; Pernica, Karel; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Podniky se v posledních letech potýkají s neustálými změnami v podnikatelském prostředí, které pro firmy vytváří určitou nestabilitu. Z toho důvodu je cílem práce zhodnotit strategii organizace a postavení na trhu, její fungování během pandemické situace, a stanovení hrozeb a příležitostí vzniklé z této situace. Navíc ještě stanovit doporučení pro firmu do budoucna a jak dále navigovat její růst. Naplněním cíle bude dosaženo provedením celkové strategické analýzy prostřednictvím dílčích analýz. Realizací zmíněných analýz došlo k několika zjištěním, na jejichž základě byla vytvořena doporučení pro firmu. V případě naplnění těchto doporučení si firma bude schopna udržet své místo na trhu a poradit si s nestálými podmínkami pro podnikání. Firma se tímto způsobem také přiblíží k naplnění své vize, a to být vedoucí společností v oblasti lihovin ve střední a východní Evropě.
Vedoucí práce: Václav Kupec
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses