Ověření komerčního potenciálu agro-fotovoltaického zařízení - Tuček, Jiří; Andera, Michal, 1984-; Nedvídek, Václav; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Tato práce má za cíl ověřit komerční potenciál projektu Agro-fotovoltaických zařízení. V první části práce se autor zaměří na literární rešerši pro jednotlivé body práce, jakožto nastavení obchodního procesu a jeho ověření. Následně se bude věnovat definování business modelů, který z nich je pro tento projekt nezbytný a bude využit při realizaci. Následně bude proveden průzkum podnikatelského prostředí. V případě realizování určitého komerčního projektu je nutné znát okolí podniku k tomu, aby mohl být následně zvolen správný business model. V praktické části bude na základě údajů vytvořena databáze potenciálních zákazníků Získaných z analýzy trhu, která poskytne dostatečné množství informací o zákaznících. Podle odpovědí při oslovování této databáze, autor vypracuje polostrukturované hloubkové rozhovory, které ověří, zda se respondenti projevili zájem o tento projekt a potvrdili funkčnosti business modelu. Závěrem této práce bude zhodnocení realizovatelnosti tohoto projektu a ověření, zda má tento projekt komerční potenciál.
Vedoucí práce: Michal Andera
Diplomová práce (Ing.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: management [obor dipl. práce]; diplomové práce; master's theses