Konzumerismus versus potravinářský průmysl České republiky - Kačírek, Daniel; Džbánková, Zuzana, 1967-; Rusmichová, Lada; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce se zabývá popsáním a řešením problematiky vyhazování potravin v potravinářském průmyslu České republiky. Pro výzkum jsou využita data o konzumaci potravin a jejich plýtvání. Na základě hloubkových rozhovorů s odborníky na vyhazování potravin byly identifikovány největší překážky, zejména překážky legislativní. V závěru práce jsou popsány nejefektivnější způsoby boje proti plýtvání potravin pro veškeré sledované subjekty. Práce mimo jiné popisuje i dopad koronakrize a enviromentální dopad.
Vedoucí práce: Zuzana Džbánková
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses