Muzea historických vozidel v České republice a ideový projekt muzea specializovaného na kategorii youngtimer - Landa, Jiří; Janištinová, Anna; Prokůpek, Marek, 1987-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Práce byla zaměřena na muzea historických vozidel v České republice. V teoretické části byly vysvětleny důležité pojmy motoristického a muzejního sektoru a na jejich základě byla přiblížena významná muzea zaměřená na sektor osobních historických vozidel. Výzkumná část dále rozvedla postoje i fungování zmíněných muzeí v kontextu českého muzejního prostředí a přiblížila problematiku vnímání kategorie youngtimer. Teoretická i výzkumná část práce byly využity jako základ pro ideový projekt muzea zaměřeného na tuto kategorii, který byl zpracován v praktické části.
Vedoucí práce: Anna Janištinová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses