Šikana na obchodních akademiích - Nováková, Kateřina; Vacínová, Tereza; Berková, Kateřina, 1984-; Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví (2022)
Bakalářská práce se zaměřuje na šikanu na obchodních akademiích v České republice. Je rozdělena na dva hlavní oddíly. První, teoretická část charakterizuje šikanu a zúčastněné aktéry a popisuje metody, kterými lze šikanu odhalit, nápravu a léčbu skupiny postižené šikanou a možnosti preventivního předcházení šikaně. Cílem práce je komparace výskytu šikany na pražských a mimopražských obchodních akademiích na základě dotazníkového šetření. Tato problematika je popsána v rámci druhé, praktické části práce.
Vedoucí práce: Tereza Vacínová
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta financí a účetnictví, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: vzdělávání v ekonomických předmětech [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses