Marketingová analýza vybrané značky - Holá, Johanna (2023)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou analýzou vybrané značky, konkrétně značky Anthony’s, specializující se na prodej pánského business oblečení. Cílem práce je jednak analýza strategie značky, jednak zjištění spokojenosti zákazníků a zjištění motivace, s jakou zákazníci prodejny navštěvují, pomocí metodiky optimalizace benefitů. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy a metody, které jsou následně využity v části praktické. Tu tvoří marketingová analýza složená z PEST analýzy, Porterova modelu pěti sil a samotného primárního výzkumu. V závěru práce jsou navržena doporučení pro vedení značky Anthony’s, které z analýzy vyplývají.