Marketingová analýza vybrané značky - Holá, Johanna; Černá, Jitka, 1961-; Vlček, Jiří; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2023)
Bakalářská práce se zabývá marketingovou analýzou vybrané značky, konkrétně značky Anthony’s, specializující se na prodej pánského business oblečení. Cílem práce je jednak analýza strategie značky, jednak zjištění spokojenosti zákazníků a zjištění motivace, s jakou zákazníci prodejny navštěvují, pomocí metodiky optimalizace benefitů. V teoretické části jsou vysvětleny pojmy a metody, které jsou následně využity v části praktické. Tu tvoří marketingová analýza složená z PEST analýzy, Porterova modelu pěti sil a samotného primárního výzkumu. V závěru práce jsou navržena doporučení pro vedení značky Anthony’s, které z analýzy vyplývají.
Vedoucí práce: Jitka Černá
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2023
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2023
Způsob přístupu: Internet
Keywords: podniková ekonomika a management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses