Možnosti animace nevyužívaných nekatolických sakrálních památek na Kralovicku - Kulhánková, Eliška; Kouba, Vojtěch, 1983-; Nedoma, Alena Anna Marie; Vysoká škola ekonomická v Praze. Podnikohospodářská fakulta (2022)
Bakalářská práce se věnuje tématu nevyužívaných nekatolických sakrálních památek v periferních oblastech. Popisuje východiska animačních aktivit a jejich financování, mapuje vznik a vývoj nekatolických církví; popisuje také historické proměny vztahu občanů České republiky k církevním institucím. Konkrétní příběhy čtyř nekatolických památek jsou zpracovány v případové studii, jejíž cílem je zanalyzovat aktivitu zainteresovaných církví a nastínit možnosti budoucího využití v závislosti na současných podmínkách.
Vedoucí práce: Vojtěch Kouba
Bakalářská práce (Bc.)—Vysoká škola ekonomická v Praze. Fakulta podnikohospodářská, 2022
Obsahuje bibliografii
Textový (vysokoškolská kvalifikační práce)
Rok obhajoby 2022
Způsob přístupu: Internet
Keywords: arts management [obor bakal. práce]; bakalářské práce; bachelor's theses